Αθήνα - Λέσβος Μυτιλήνη : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα - Λέσβος Μυτιλήνη : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 12 ώρες 15λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: 43€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 120€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Χίος


ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα - Λέσβος (Μυτιλήνη)

Πληροφορίες για τιμές εισιτηρίων πλοίων για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά για Λέσβο (Μυτιλήνη) μπορείς να βρεις εύκολα και απλά στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία προς και από τη Λέσβο και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο καθημερινά εκτελούνται 1 - 2 δρομολόγια πλοίων από Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά για την Λέσβο με τα δρομολόγια να αυξάνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου είναι 12 ώρες και 15 λεπτά με ενδιάμεση στάση στην Χίο. Στις 16 ώρες και 30 λεπτά πραγματοποιείται το δρομολόγιο με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Σύρος, Μύκονος, Ικαρία, Φούρνοι, Σάμος, Χίος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Μυτιλήνη με Blue star ferries μπορείτε να κάνετε κράτηση εύκολα και απλά από το booktickets. Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43€ με συμβατικό καράβι. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Αθήνα - Λέσβος μπορεί εξαρτάται από τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία διαθέτουν γκαράζ για τα δρομολόγια Αθήνα Μυτιλήνη και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 120€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα - Μυτιλήνη;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Αθήνα για Μυτιλήνη εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία. Συνήθως οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται από την Ε2 πύλη του Πειραιά στις 20:00 το βράδυ.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα - Μυτιλήνη;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Για το δρομολόγιο Αθήνα Μυτιλήνη καράβι θα βρεις στο booktickets. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές καθώς και τις ώρες των διαθέσιμων δρομολογίων από Αθήνα για Μυτιλήνη, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.