Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Ικαρία (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων

Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Ικαρία (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 58€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 122€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 7 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα - Ικαρία

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα δρομολόγια από Αθήνα και Πειραιά για τα λιμάνια Άγιο Κήρυκο και Εύδηλο Ικαρίας για επιβάτες & αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία προς και από τη Ικαρία και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά λαμβάνοντας τα ηλεκτρονικά σας εισιτήριά στο κινητό ή στο email σας.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Το λιμάνι του Άγιου Κηρύκου είναι στην νότια πλευρά του νησιού της Ικαρίας ενώ το λιμάνι του Ευδήλου στα Βόρεια. Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται 2 - 3 δρομολόγια πλοίων κάθε εβδομάδα από τον Πειραιά για τον Άγιο Κήρυκο και για Εύδηλο με αύξηση των δρομολογίων κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Τα δρομολόγια των πλοίων για Ικαρία αναχωρούν συνήθως από την πύλη Ε2 ή Ε9 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου για τον Άγιο Κήρυκο και Εύδηλο είναι περίπου 7 ώρες. Κάποια δρομολόγια είναι απευθείας και κάποια άλλα κάνουν ενδιάμεση στάση στην Μύκονο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 58€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιά - Άγιο Κήρυκο & Εύδηλο εξαρτάται από τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτά τα δρομολόγια είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 122€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Για αυτό το δρομολόγιο υπάρχει η δυνατότητα για το κλείσιμο καμπίνας. Κατά την κράτηση εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο ξεκούραστο ταξίδι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά για Άγιο Κήρυκο και Εύδηλο στην Ικαρία εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείτε να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείτε να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξετε το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.