Αθήνα - Ύδρα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα - Ύδρα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1ω 50λ
  • Εισιτήρια πλοίων: 38€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Alpha lines
  • Ενδιάμεσα νησιά: Πόρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τη διαδρομή Αθήνα - Ύδρα

Για την απόκτηση εισιτηρίων πλοίων από την Αθήνα προς την Ύδρα, μπορείτε να ανατρέξετε στο booktickets. Εκεί θα βρείτε πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων, τα δρομολόγια από την Αθήνα και τον Πειραιά προς την Ύδρα, καθώς και τα ωράρια αναχώρησης και την διάρκεια του ταξιδιού για την καλύτερη οργάνωση της εξόδου σας. Επιπλέον, μπορείτε να κλείσετε φθηνά εισιτήρια πλοίων online με e-ticket, επωφελούμενοι από διάφορες εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια με ταχύπλοα πλοία από τον Πειραιά προς την Ύδρα καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου. Τα πλοία αναχωρούν συνήθως από την πύλη Ε8 του Πειραιά.

Ποια είναι η διάρκεια του ταξιδιού;

Το γρηγορότερο δρομολόγιο με ταχύπλοο πλοίο και ενδιάμεση στάση στον Πόρο διαρκεί περίπου 1 ώρα και 50 λεπτά.

Ποια είναι η τιμή εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 36€. Ωστόσο, η τελική τιμή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και τη θέση του επιβάτη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν τα δρομολόγια από Αθήνα για Ύδρα;

Τα δρομολόγια εξυπηρετούνται από την Hellenic Seaways με τα ταχύπλοα Aero Highspeed και Flying Cat και την Alpha lines με το Speed Cat I.

Πώς μπορώ να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Αθήνα για Ύδρα;

Κλείστε τα εισιτήριά σας γρήγορα και οικονομικά online μέσω του booktickets! Εκεί θα βρείτε όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια, προκειμένου να οργανώσετε το ταξίδι σας με άνεση!