Αθήνα - Χανιά : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα - Χανιά : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων : καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού : 9 ώρες
  • Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 48€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 79€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : ΑΝΕΚ Superfast, Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα- Χανιά

Στο booktickets μπορείς εύκολα και απλά να αγοράσεις εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για Χανιά από Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά. Με μερικά μόνο κλικ μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά για τα Χανιά, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι κατά μέσω όρο 9 ώρες και εκτελείται με συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 48€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Αθήνα - Χανιά μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μία καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι είναι το κλείσιμο καμπίνας για το δρομολόγιο από Αθήνα για Χανιά. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία διαθέτουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 79€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα- Χανιά;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Αθήνα- Χανιά είναι η ΑΝΕΚ Superfast Ferries και η Blue Star Ferries

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα- Χανιά;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Χανιά με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από Αθήνα προς τα Χανιά με αξιοπιστία και άνεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για έγκαιρη ενημέρωσή σας.