Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Άνδρος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Άνδρος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 κάθε ημέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού : 2 ώρες
  • Εισιτήρια πλοίων: 25€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Fast Ferries, Golden Star Ferries
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Άνδρος

Εισιτήρια πλοίων επιβατών και αυτοκινήτων για όλα τα δρομολόγια από την Αθήνα και το λιμάνι της Ραφήνας για την Άνδρο με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις μπορείτε να κάνετε κράτηση στο booktickets! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για το δρομολόγιο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 2 δρομολόγια πλοίων κάθε ημέρα από Ραφήνα για Άνδρο, με επιπλέον δρομολόγια το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 2 ώρες και εκτελείται με συμβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 25€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ραφήνα - Άνδρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 50€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα - Άνδρος;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Ραφήνα - Άνδρος είναι οι Fast Ferries και Golden Star Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα - Άνδρος;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο από Αθήνα και το λιμάνι της Ραφήνας για την Άνδρο. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από την Ραφήνα προς την Άνδρο με αξιοπιστία και άνεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.