Αθήνα (όλα τα λιμάνια) - Ιος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα (όλα τα λιμάνια) - Ιος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου: 43,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 80€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Zante Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Πάρος, Νάξος
  • Δρομολόγια πλοίων: 1 - 2 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 7 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (όλα τα λιμάνια) - Ίος

Eισιτήρια πλοίων επιβατών και αυτοκινήτων για τα δρομολόγια πλοίων από την Αθήνα και τα λιμάνια του Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου για Ίο μπορείτε να αγοράσετε online εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά 1 - 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για Ιο. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο φθάνουν μέχρι 4 τα καθημερινά δρομολόγια που εκτελούνται για την Ιο με αναχωρήσεις από Ραφήνα και Λαύριο. Τα πλοία για Κυκλάδες αναχωρούν συνήθως από τις πύλες Ε6 ή Ε7 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 7 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Ίο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη και πραγματοποιούν το ταξίδι σε 4 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43,50€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Αθήνα (όλα τα λιμάνια) - Ίος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 77,70€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 80€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Ίος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα (όλα τα λιμάνια) - Ίος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Ίο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Zante Ferries και Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (όλα τα λιμάνια) - Ίος;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και τις τιμές των εισιτηρίων. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.