Αθήνα (Ολα τα λιμάνια) - Κίμωλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα (Ολα τα λιμάνια) - Κίμωλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Αθήνα Κίμωλος ακτοπλοικά. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 20€ - 43,5€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 63€ - 78€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Aegean Sea Lines
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σέριφος, Σίφνος
  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 6 ώρες & 50 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)- Κίμωλος

Φθηνές τιμές εισιτηρίων πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα από την Αθήνα, Πειραιά και Λαύριο για Κίμωλο μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τη χρονική διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Την χειμερινή περίοδο εκτελούνται 3 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για Κίμωλο. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά περισσότερα δρομολόγια από Πειραιά και Λαύριο για την Κίμωλο κυρίως με συμβατικά επιβατικά πλοία. Τα πλοία για Κίμωλο και τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων αναχωρούν συνήθως από τις πύλες Ε6, Ε7 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 6 ώρες με Blue Star Ferries. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού λόγω της αυξημένης ζήτησης αυξάνονται έως 5 εβδομαδιαία δρομολόγια για την Κίμωλο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43,5€ με συμβατικό επιβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο κυμαίνεται από 63€ - 78€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας στα συμβατικά επιβατικά πλοία ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Κίμωλο η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)- Κίμωλο;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Πειραιά & Λαύριο για Κίμωλο εκτελούνται από την Blue Star Ferries & Aegean Sea Lines με συμβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Κίμωλο;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.