Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Σίφνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Σίφνος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 43,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 74€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κύθνος, Σέριφος
  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: 4 ανά εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 2 ώρες 30 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)- Σίφνος

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων επιβατών και αυτοκινήτων για όλα τα δρομολόγια πλοίων από την Αθήνα και τον Πειραιά για την Σίφνο. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τη χρονική διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Κατά την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται 4 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για Σίφνο. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο αυξάνονται τα δρομολόγια για την Σίφνο και πραγματοποιούνται και με ταχύπλοα επιβατικά σκάφη. Τα πλοία για Σίφνο και τα νησιά των δυτικών Κυκλάδες αναχωρούν συνήθως από τις πύλες Ε6, Ε7, Ε9 ή Ε10 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 5 ώρες και 30 λεπτά και 2 ώρες και 30 λεπτά με ταχύπλοο. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Σίφνο εκτελούνται από ταχύπλοα σκάφη και πραγματοποιούν το ταξίδι σε 2 ώρες και 30 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43,50€ με συμβατικό επιβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται κυρίως από ταχύπλοα πλοία από την Seajets με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 68,70€ με χρονική διάρκεια ταξιδιού τις 2 ώρες και 30 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 74€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας στα συμβατικά επιβατικά πλοία ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για αυτό το δρομολόγιο η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Σίφνος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά για Σίφνο εκτελούνται την χειμερινή περίοδο από την Zante Ferries με συμβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια από την Seajets και την Aegean Sea Lines.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Σίφνος;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.