Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Χίος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αθήνα (Όλα τα λιμάνια) - Χίος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8ω 30λ
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: 39€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 84,80€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Seajets
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)- Χίος

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα δρομολόγια από τα λιμάνια της Αθήνας, Πειραιά και Λαύριο για Χίο σε φθηνές τιμές είναι διαθέσιμα στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία προς και από τη Χίο και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται 1 - 2 δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά για την Χίο. Την καλοκαιρινή περίοδο τα δρομολόγια εκτελούνται καθημερινά. Τα δρομολόγια των πλοίων για Χίο αναχωρούν συνήθως από την πύλη Ε2 του Πειραιά στις 20:00 το βράδυ. Η Seajets εκτελεί το δρομολόγιο Λαύριο - Μεστά Χίου μία φορά την εβδομάδα.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου είναι 8 ώρες και 30 λεπτά για απευθείας δρομολόγιο ενώ με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Σύρος, Μύκονος, Άγιος Κήρυκος (Ικαρία), Φούρνοι, Καρλόβασι & Βαθύ (Σάμος) ο χρόνος ταξιδιού είναι 14 ώρες και 15 λεπτά. Η Seajets εκτελεί το δρομολόγιο Λαύριο - Μεστά Χίου σε λιγότερο από 5 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 39€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Χίος μπορεί εξαρτάται από τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Η τιμή εισιτηρίου επιβάτη με την Seajets από Λαύριο είναι 26,2€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 106€ χωρίς τις εκπτώσεις. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου με την Seajets είναι 84,80€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μία καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι είναι το κλείσιμο καμπίνας για αυτά τα δρομολόγια. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα - Χίος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά για Χίο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία. Επίσης δρομολόγια εκτελεί και η ακτοπλοϊκή Seajets από το Λαύριο.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα - Χίος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείτε να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείτε να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξετε το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το bookticketsγια την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.