Άνδρος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Άνδρος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 κάθε ημέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού : 2 ώρες
  • Εισιτήρια πλοίων: 25€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Fast Ferries, Golden Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άνδρος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)

Εισιτήρια πλοίων επιβατών και αυτοκινήτων για όλα τα δρομολόγια από Άνδρο για την Αθήνα και το λιμάνι της Ραφήνας με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις μπορείτε να κάνετε κράτηση στο booktickets! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για το δρομολόγιο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 2 δρομολόγια πλοίων κάθε ημέρα από Άνδρο για Ραφήνα, με επιπλέον δρομολόγια το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 2 ώρες και εκτελείται με συμβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 25€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Άνδρος - Ραφήνα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 50€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Άνδρος - Αθήνα;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Άνδρος - Ραφήνα είναι οι Fast Ferries και Golden Star Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άνδρος - Αθήνα;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο από Άνδρο για την Αθήνα και το λιμάνι της Ραφήνας. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από Άνδρο για την Ραφήνα με αξιοπιστία και άνεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.