Γλώσσα, Σκοπέλου - Βόλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Γλώσσα, Σκοπέλου - Βόλος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 39€ - 50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Aegean Flying Dolphins, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σκιάθος
  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά Γλώσσα, Σκοπέλου - Βόλος

Ακτοπλοϊκά για επιβάτες και αυτοκίνητα και κρατήσεις εισιτηρίων πλοίων για αυτό το δρομολόγιο με την Seajets & Aegean Flying Dolphins μπορείτε να αγοράσετε μέσω του booktickets σε 1'. Επίσης έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να προγραμματίσεις το ταξίδι σου χωρίς αναμονή στα εκδοτήρια των εισιτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Γλώσσα Σκοπέλου για Βόλο εκτελούνται καθημερινά, όλο τον χρόνο, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι λίγο παραπάνω από 3 ώρες και εκτελείται με συμβατικά επιβατικά οχηματαγωγά πλοία αλλά και δελφίνια.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 39€ - 50€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Γλώσσα Σκοπέλου - Βόλος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία, τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 79€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν τα δρομολόγια από Γλώσσα Σκοπέλου για Βόλο είναι η Seajets με συμβατικά πλοία και η Aegean Flying Dolphins με δελφίνια.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων σε 1'. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.