Βόλος - Σκιάθος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Βόλος - Σκιάθος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 2 ώρες & 15 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 31€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 72€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Seajets
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βόλος - Σκιάθος

Εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις για το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Βόλος - Σκιάθος μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Επίσης έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου ή στο email σου και να προγραμματίσεις το ταξίδι σου χωρίς αναμονή στα εκδοτήρια των εισιτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται καθημερινά, όλο τον χρόνο, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Οι αναχωρήσεις των πλοίων είναι τις πρωινές ώρες 07:00 ή 08:00.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 2 ώρες και 15 λεπτά και εκτελείται με συμβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 31€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Βόλος - Σκιάθος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία, τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 72€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Βόλος - Σκιάθος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Βόλος - Σκιάθος;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν τα δρομολόγια Βόλος - Σκιάθος είναι η Seajets και η Blue Star Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βόλος - Σκιάθος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.