Κάρπαθος - Ρόδος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κάρπαθος - Ρόδος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 18,5€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 72€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Χάλκη
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 ώρες 30 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κάρπαθος - Ρόδος

Εισιτήρια επιβατικών πλοίων με όλες τις εκπτώσεις για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα δρομολόγια από Κάρπαθο για Ρόδο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Οργάνωσε από νωρίς τα ταξίδια σας επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων που σε εξυπηρετούν μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων πλοίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής λαμβάνοντας το e-ticket στο κινητό σου ή στο email σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Κάρπαθος- Ρόδος εκτελείται με 2 - 3 δρομολόγια κάθε εβδομάδα από την Blue Star ferries με το πλοίο Chios.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού είναι λίγο παραπάνω από 4 ώρες & 30 λεπτά με ενδιάμεση στάση στη Χάλκη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 18,5€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Κάρπαθος- Ρόδος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 72€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Υπάρχει η δυνατότητα κράτησης καμπίνας η οποία γίνεται κατά την διάρκεια κράτησης εισιτηρίου. Μπορείτε επίσης κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη να κλείσετε θέσεις αεροπορικού τύπου.

Κάρπαθος - Ρόδος: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται κάθε εβδομάδα από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star ferries με το πλοίο Chios.

Κάρπαθος - Ρόδος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.