Λαύριο - Κύθνος: εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Λαύριο - Κύθνος: εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: κάθε ημέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρες 45 λεπτά
  • Τιμή ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 15€ - 17€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 31€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Goutos Lines, Triton Ferries, Karistia
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λαύριο - Κύθνος

Εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Λαύριο για Κύθνο για επιβάτες και αυτοκίνητα μπορείτε να αγοράσετε στο booktickets. Μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online γρήγορα και απλά με την ευκολία του συστήματος του booktickets. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται περίπου 3 καθημερινά δρομολόγια από Λαύριο για Κύθνο, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια από την Hellenic Seaways, Goutos Lines, Triton Ferries, Karistia.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου είναι 1 ώρα και 45 λεπτά ενώ το ταξίδι πραγματοποιείται κυρίως με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 15€ ως 17€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Λαύριο - Κύθνο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 31€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Λόγω της μικρής διάρκειας την διαδρομής δεν παρέχεται η δυνατότητα κράτησης καμπίνας. Μπορείτε όμως να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Λαύριο - Κύθνος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Λαύριο για Κύθνο εκτελούνται τον χειμώνα από την Hellenic Seaways, Goutos Lines, Triton Ferries, Karistia με συμβατικά πλοία, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια.

Λαύριο - Κύθνος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια ;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας που αφορά το ταξίδι σας.