Λήμνος - Θεσσαλονίκη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Λήμνος - Θεσσαλονίκη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 23€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 62€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: 1 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 7 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λήμνος - Θεσσαλονίκη

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Λήμνος - Θεσσαλονίκη μπορείτε να κλείσετε εύκολα και απλά στο booktickets. Κλείστε online τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά όπου και αν βρίσκεστε! Βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσετε το ταξίδι σας! Με μερικά μόνο κλικ έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε το e-ticket στο κινητό σας και να αναχωρήσετε αμέσως για το ταξίδι σας.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Λήμνος - Θεσσαλονίκη εκτελείται όλο τον χρόνο με ένα απευθείας ακτοπλοϊκό δρομολόγιο κάθε εβδομάδα.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 7 ώρες και πραγματοποιείται με απευθείας δρομολόγιο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 23€ με πλοίο της Blue Star Ferries.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 62€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Αν και το ταξίδι δεν είναι μεγάλης διάρκειας έχετε την δυνατότητα κράτησης καμπίνας κατά την διαδικασία κλεισίματος εισιτηρίου επιβάτη ή μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου για πιο άνετο ταξίδι.

Λήμνος - Θεσσαλονίκη: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Το δρομολόγιο αυτό το εκτελεί όλο τον χρόνο τις εταιρείες Blue Star Ferries μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό τους.

Λήμνος - Θεσσαλονίκη: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων πλοίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις των πλοίων και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά. Με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets μπορείτε να κάνετε την κράτησή του εισιτηρίου σας online και να έχετε διαθέσιμο άμεσα το εισιτήριό σας στο κινητό σας.