Μήλος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Μήλος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 38€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 62€ - 82€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Zante, Aegean Sea Lines, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κύθνος, Σέριφος, Σίφνος
  • Δρομολόγια πλοίων: 4 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 7 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μήλος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)

Εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Μήλο για τα λιμάνια της Αθήνας, Πειραιά και Λαύριο με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται περίπου 4 εβδομαδιαία δρομολόγια προς το λιμάνι του Πειραιά από την Μήλο, και μια φορά την εβδομάδα προς το Λαύριο. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά 2 δρομολόγια με ταχύπλοα σκάφη από την Seajets με το γρηγορότερο να καλύπτει την διαδρομή σε 2 ώρες και 40 λεπτά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι λίγο παραπάνω από 7 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια από Μήλο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη της Seajets και πραγματοποιούν το ταξίδι σε 3 ώρες και 30 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 38€ για Πειραιά ενώ για Λαύριο έχει 20€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Μήλος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 78€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου με συμβατικό πλοίο ξεκινά από 62€ ενώ με ταχύπλοο ανέρχεται στα 82€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για αυτά τα δρομολόγια με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Μήλος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια);

Τα δρομολόγια των πλοίων για Πειραιά από Μήλο εκτελούνται τον χειμώνα από την Zante Ferries και Aegean Sea Lines με συμβατικά πλοία, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται 2 - 3 καθημερινά δρομολόγια και από την Seajets με ταχύπλοα πλοία και για το Λαύριο με την Hellenic Seaways.

Μήλος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια): Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας από την Μήλο, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.