Πάρος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πάρος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια): Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 - 7 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: 40,50€ - 69,7€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 81€ - 115€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Golden Star & Fast Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Απευθείας ή Μύκονο, Σύρο
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοικά εισιτήρια Πάρος - Αθήνα (Όλα τα λιμάνια)

Ακτοπλοικά εισιτήρια επιβατών και αυτοκινήτων για τα δρομολόγια από Πάρο για Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο μπορείς να προμηθευτείτε με όλες τις εκπτώσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται καθημερινά 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια για το λιμάνι του Πειραιά από Πάρο την χειμερινή περίοδο. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο φθάνουν μέχρι 7 τα καθημερινά δρομολόγια που εκτελούνται από την Πάρο. Τα δρομολόγια αυξάνονται σε 4 για Πειραιά, 2 για Ραφήνα και μία φορά την εβδομάδα για Λαύριο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 4 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια από Πάρο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη με το γρηγορότερο Highspeed 4 της Hellenic seaways να πραγματοποιεί το ταξίδι σε 3 ώρες και 10 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 40,50€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πάρο - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 59,7€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 116€ με συμβατικά πλοία. Την διάρκεια του καλοκαιριού το δρομολόγιο αυτό εκτελείται και με ταχύπλοα πλοία HighSpeed της HellenicSeaways με κόστος 116€ και το CHAMPION JET 3 από την Seajets με κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου από 81€ - 115€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πάρος - Αθήνα;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Πάρο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Fast Ferries και Seajets με ταχύπλοα πλοία. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Ραφήνα εξυπηρετούνται από τις εταιρείες Golden Star Ferries και Seajets με ταχύπλοα σκάφη.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάρος- Αθήνα;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και τις τιμές των εισιτηρίων. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα! Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.