Σκιάθος - Θεσσαλονίκη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σκιάθος - Θεσσαλονίκη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 57€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 83€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Seajets
  • Δρομολόγια πλοίων: 5 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες 20 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σκιάθος - Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια πλοίων της Seajets για επιβάτες και αυτοκίνητα με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σκιάθος - Θεσσαλονίκη μπορείς να βρεις στο booktickets εύκολα και απλά. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Βρες όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το e-ticket στο κινητό σου και να αναχωρήσεις αμέσως για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Σκιάθο για Θεσσαλονίκη εκτελούνται όλο τον χρόνο από την εταιρεία Seajets 5 φορές την εβδομάδα.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού από Σκιάθο για Θεσσαλονίκη είναι περίπου 3 ώρες με ταχύπλοα σκάφη της Seajets.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 57€ με πλοίο της Seajets.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα και μηχανές. Τα πλοία της Seajets που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 83€.

Σκιάθος - Θεσσαλονίκη: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Το δρομολόγιο Σκιάθος - Θεσσαλονίκη το εκτελεί την καλοκαιρινή περίοδο η ακτοπλοϊκή εταιρία Seajets μεταφέροντας επιβάτες και οχήματα με ασφάλεια και άνεση.

Σκιάθος - Θεσσαλονίκη: Πως να κλείσω εισιτήρια πλοίων;

Μέσω του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριο σου για αυτό το ταξίδι με την αξιοπιστία και ευκολία του booktickets.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.