Ύδρα - Αθήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ύδρα - Αθήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 6 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1ω 50λ
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: 36€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Alpha lines
  • Ενδιάμεσα νησιά: Πόρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ύδρα - Αθήνα

Eισιτηρία πλοίων για επιβάτες από Ύδρα για Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά για όλα τα δρομολόγια πλοίων μπορείτε να προμηθευτείτε από το booktickets. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων πλοίων για τα δρομολόγια των πλοίων από την Ύδρα για την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τον χρόνο του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με e-ticket με όλες τις εκπτώσεις!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται 2 - 6 καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια με ταχύπλοα πλοία από την Ύδρα για την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με ταχύπλοο επιβατικό πλοίο και ενδιάμεση στάση στον Πόρο είναι 1 ώρα και 50 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 36€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία από Ύδρα για την Αθήνα δεν διαθέτουν γκαράζ για μεταφορά οχημάτων.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ύδρα - Αθήνα η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ύδρα - Αθήνα;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Ύδρα για Αθήνα εκτελούνται από την Hellenic Seaways με τα ταχύπλοα Aero Highspeed και Flying Cat και την Alpha lines με το Speed Cat I.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ύδρα - Αθήνα;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.