Αίγινα - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Αίγινα - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: Κάθε μέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 40 λεπτά - 1 ώρα & 10 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Κόστος εισιτηρίου: 12€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 29€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways Aero Highspeed, Saronic, Aegean Flying Dolphins
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αίγινα - Πειραιάς

Κλείστε εισιτήρια πλοίων για όλα τα δρομολόγια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για επιβάτες και οχήματα Αίγινα - Πειραιά στο booktickets με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για το δρομολόγιο Αίγινα - Πειραιάς.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 13 - 14 δρομολόγια πλοίων καθημερινά από Αίγινα για Πειραιάς, με επιπλέον καθημερινές αναχωρήσεις το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου, αν είναι ταχύπλοο ή συμβατικό. Τα πλοία της εταιρείας Hellenic Seaways με τα νεότευκτα ταχύπλοα σκάφη Aero Highspeed είναι τα γρηγορότερα και εκτελούν το δρομολόγιο σε 40λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 12€ - 19€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Αίγινα - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου, την επιλογή της θέσης και τη μεταφορά οχήματος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Μερικά πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 29€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το πλοίο από τον Αίγινα για Πειραιά, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα εισιτήρια του πλοίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Αίγινα - Πειραιάς;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Αίγινα είναι οι Hellenic Seaways με Aero Highspeed, Saronic, Aegean Flying Dolphins. Το δρομολόγιο εκτελείται τόσο με συμβατικά όσο και με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αίγινα - Πειραιάς;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Αίγινα - Πειραιάς. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου.