Βόλος - Σκόπελος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Βόλος - Σκόπελος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3,5ω - 4ω
  • Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 28€ - 38€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Sejets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σκιάθος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βόλος - Σκόπελος

Εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Βόλος - Σκόπελος μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Επίσης έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να προγραμματίσεις το ταξίδι σου χωρίς αναμονή στα εκδοτήρια των εισιτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται καθημερινά, όλο τον χρόνο, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο που μπορεί να φτάσουν ως και τα 8 δρομολόγια ημερησίως.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 3,5 - 4 ώρες και εκτελείται με συμβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη κυμαίνεται από 28€ - 38€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Βόλος - Σκόπελος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία, τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 79€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Βόλος - Σκόπελος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Βόλος - Σκόπελος;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν τα δρομολόγια Βόλος - Σκόπελος είναι η Seajets και η Blue Star Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βόλος - Σκόπελος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.