Πειραιάς - Φολέγανδρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Φολέγανδρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 9 ώρες & 10 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 48€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 80€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Zante Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κύθνος, Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, Κίμωλος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Φολέγανδρος

Eισιτήρια πλοίων για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Φολέγανδρο μπορείς να αγοράσετε online εύκολα και απλά από το booktickets. Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται περίπου 3 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για την Φολέγανδρο. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια με ταχύπλοα σκάφη από την Hellenic Seaways και την Seajets. Τα πλοία για Κυκλάδες αναχωρούν συνήθως από τις πύλες Ε6, Ε7, Ε9, Ε10 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι λίγο παραπάνω από 9 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Φολέγανδρο εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη και πραγματοποιούν το ταξίδι σε λιγότερο από 4 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 48€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Φολέγανδρος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 83,70€ και ενδιάμεσο σταθμό την Μήλο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία έχουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου με συμβατικό πλοίο ξεκινά από 80€ ενώ με ταχύπλοο ανέρχεται στα 128€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας με την Zante Ferries ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για το δρομολόγιο Πειραιάς - Φολέγανδρος με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Φολέγανδρος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Φολέγανδρος εκτελούνται τον χειμώνα από την Zante Ferries με συμβατικά πλοία ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια και από την Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Φολέγανδρος;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας προς την Φολέγανδρο, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.