Πειραιάς - Ηράκλειο : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Ηράκλειο : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8ω 40λ
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 36€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 71€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Anek lines, Minoan lines, Fast ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Ηράκλειο

Εισιτήρια πλοίων για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για το Ηράκλειο της Κρήτης μπορείτε να κλείσετε στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία προς και από το Ηράκλειο και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Ηράκλειο, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι. Το πρώτο δρομολόγιο αναχωρεί στις 9:00 από τον Πειραιά και το τελευταίο στις 21:00

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του απευθείας δρομολογίου είναι 8 ώρες και 40 λεπτά και εκτελείται με συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά 36€ για τα απευθείας δρομολόγια ενώ με ενδιάμεσες στάσεις την καλοκαιρινή περίοδο στα νησιά Σύρος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη (Θήρα) το εισιτήριο κοστίζει 90€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Ηράκλειο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία διαθέτουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 71€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μια καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι θα ήταν το κλείσιμο καμπίνας για το δρομολόγιο από Πειραιά για Ηράκλειο. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να κλείσεις φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς το Ηράκλειο, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το έγκυρο πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά επιβατικά πλοία το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο είναι οι Anek lines, Blue Star Ferries, Minoan lines, Fast ferries. Τα πλοία συνήθως αναχωρούν από τις πύλες Ε2, Ε3. Η Blue Star Ferries προσφέρει εκπτώσεις εισιτηρίων με επιστροφή και η Minoan Lines προσφέρει μια σειρά εκπτώσεων που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Ηράκλειο;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από τον Πειραιά προς το Ηράκλειο με αξιοπιστία και άνεση.