Πειραιάς - Ρόδος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Ρόδος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 16 ώρες - 22 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 45,50€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 128€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σαντορίνη, Ανάφη, Ηράκλειο, Κάσος, Κάρπαθος, Χάλκη
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Ρόδος

Εισιτήρια πλοίων στις φθηνότερες τιμές για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Ρόδο μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Στην πλατφόρμα του booktickets έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στα εκδοτήρια των εισιτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά και όλο τον χρόνο εκτελούνται δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά για την Ρόδο, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου κυμαίνεται από 16 ως 22 ώρες. Το ταξίδι εκτελείται με συμβατικά πλοία και ο χρόνος ταξιδιού εξαρτάται από την διαδρομή και τις ενδιάμεσες στάσεις σε άλλα νησιά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 45,50€ με συμβατικό πλοίο και φτάνει τα 73,5€ στις διαδρομές με λιγότερες στάσεις. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Ρόδο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία διαθέτουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 128€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με την κατοχή φοιτητικού πάσου από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Ρόδος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Ρόδος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Ρόδο εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά πλοία. Συνήθως οι αναχωρήσεις των πλοίων γίνονται από την Ε1 πύλη του Πειραιά στις 12:00 το μεσημέρι.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Ρόδος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.