Πειραιάς - Σέριφος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Σέριφος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 37,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 60€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries, Seajets
  • Δρομολόγια πλοίων: 4 ανά εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 4 ώρες & 50 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σέριφος

Eισιτηρία πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Σέριφο μπορείτε να προμηθευτείτε από το booktickets. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων πλοίων και τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για την Σέριφο. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τον χρόνο του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Κατά την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται 4 εβδομαδιαία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για Σέριφο. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται 2 καθημερινά δρομολόγια για την Σέριφο και πραγματοποιούνται συνήθως με ταχύπλοα επιβατικά σκάφη. Τα πλοία για Σέριφο και τα νησιά των δυτικών Κυκλάδες αναχωρούν συνήθως από τις πύλες Ε6, Ε7, Ε8 ή Ε9 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου απευθείας δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι περίπου 4 ώρες και 50 λεπτά. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Σέριφο εκτελούνται από ταχύπλοα σκάφη και πραγματοποιούν το ταξίδι σε 2 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 37,50€ με συμβατικό επιβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται κυρίως από ταχύπλοα πλοία από την Seajets με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 63,70€ με χρονική διάρκεια ταξιδιού τις 2 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 60€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας στα συμβατικά επιβατικά πλοία ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Σέριφος η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Σέριφος;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Σέριφο εκτελούνται την χειμερινή περίοδο από την Zante Ferries με συμβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια από την Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σέριφος;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!