Πειραιάς - Χανιά : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Χανιά : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων : καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού : 9 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 48€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 79€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : ΑΝΕΚ Superfast ferries, Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Χανιά

Στο booktickets μπορείς εύκολα και απλά να αγοράσεις εισιτήρια πλοίων για το δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά προς τα Χανιά της Κρήτης. Με μερικά μόνο κλικ μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για τα Χανιά, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι κατά μέσω όρο 9 ώρες και εκτελείται με συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 48€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Χανιά μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Μία καλή επιλογή για πιο ξεκούραστο ταξίδι είναι το κλείσιμο καμπίνας για το δρομολόγιο από Χανιά για Πειραιά. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία διαθέτουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 79€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις ένα φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς τα Χανιά, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Χανιά;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Πειραιάς - Χανιά είναι η Superfast Ferries , η Blue Star Ferries και η Μινωικές.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Χανιά;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Χανιά με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από τον Πειραιά προς τα Χανιά με αξιοπιστία και άνεση.