Ραφήνα - Τήνος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ραφήνα - Τήνος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 35€ - 46€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 67€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : Blue Star, Fast Ferries, Golden Star, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά : Άνδρος
  • Συχνότητα δρομολογίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 1 ώρα 50 λεπτά - 3 ώρες 45 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Τήνος

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες & αυτοκίνητα για τα δρομολόγια από Ραφήνα για Τήνο θα βρεις στο booktickets. Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ μπορείς εύκολα και απλά να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται πάνω από δύο δρομολόγια από Ραφήνα για την Τήνο, με επιπλέον αύξηση έως και δέκα δρομολόγια το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 1 ώρα και 50 λεπτά με ταχύπλοο σκάφος, ενώ με συμβατικό πλοίο φθάνει τις 3ώρες και 45 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 35€ με συμβατικό πλοίο και 46€ με ταχύπλοο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ραφήνα - Τήνος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 67€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις ένα φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ραφήνα - Τήνος, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ραφήνα - Τήνος;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Fast Ferries, Golden Star Ferries εκτελούν όλο τον χρόνο το δρομολόγιο Ραφήνα - Τήνος, ενώ οι εταιρείες Blue Star Ferries και Seajets πραγματοποιούν το δρομολόγια κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Τήνος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από την Ραφήνα προς την Τήνο με αξιοπιστία και άνεση.