Άνδρος - Ραφήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Άνδρος - Ραφήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 κάθε ημέρα
  • Διάρκεια ταξιδιού : 2 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 25€ - 38€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : Fast Ferries, Golden Star Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά : Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άνδρος - Ραφήνα

Εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Άνδρο για Ραφήνα με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα μπορείτε να αγοράσετε εύκολα και απλά στο booktickets! Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αναχωρήσεις των πλοίων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και τα προσφερόμενα ταξίδια για το δρομολόγιο.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Συνήθως, υπάρχουν 2 καθημερινά δρομολόγια πλοίων όλο τον χρόνο από Άνδρο για Ραφήνα, με επιπλέον αύξηση των δρομολογίων το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 2 ώρες και εκτελείται συνήθως με συμβατικά πλοία.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του φθηνότερου εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 25€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Άνδρος - Ραφήνα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 50€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές δικαιούνται έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα δρομολόγια των πλοίων από Άνδρο για Ραφήνα, εάν διατίθεται φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνής κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Άνδρος - Ραφήνα;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Άνδρος - Ραφήνα είναι οι Fast Ferries, Golden Star Ferries και η Seajets την καλοκαιρινή περίοδο.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άνδρος - Ραφήνα;

Στην πλατφόρμα του booktickets, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονική κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το δρομολόγιο Άνδρος - Ραφήνα λαμβάνοντας το e-ticket στο κινητό σου ή στο email σου. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από την Άνδρο προς την Ραφήνα με αξιοπιστία και άνεση του booktickets.