Ηγουμενίτσα - Ανκόνα : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ηγουμενίτσα - Ανκόνα : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 17 ώρες & 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 100€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 132€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες :Superfast ferries, Minoan lines
  • Ενδιάμεσα λιμάνια: Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα - Ανκόνα

Εισιτήρια πλοίων και αυτοκινήτων για το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Ανκόνα μπορείτε να κάνετε κράτηση εύκολα και απλά στο booktickets με λίγα μόνο κλικ. Μπορείτε να κατεβάσετε το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σας ή στο email σας χωρίς την αναμονή στις ουρές των εκδοτηρίων εισιτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά και όλο τον χρόνο πραγματοποιούνται ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ηγουμενίτσα - Ανκόνα, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 17 ώρες και 30 λεπτά και το δρομολόγιο εκτελείται μόνο από συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 100€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ηγουμενίτσα - Ανκόνα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης. Το κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου ανέρχεται στα 132€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Η κράτηση καμπίνας είναι συνήθως απαραίτητη για το ταξίδι από Ηγουμενίτσα για Ανκόνα. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις ένα φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Ανκόνα, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Ανκόνα;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Ανκόνα είναι η Superfast Ferries σε συνεργασία με την ANEK Lines και η Minoan Lines.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα - Ανκόνα;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από Ηγουμενίτσα για Ανκόνα με αξιοπιστία και άνεση.