Ηγουμενίτσα - Βενετία, Ιταλία: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ηγουμενίτσα - Βενετία, Ιταλία: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 118€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 143€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Superfast Ferries
  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: 2 - 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 25 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα - Βενετία, Ιταλία

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για επιβάτες και αυτοκίνητα για αυτό το δρομολόγιο με πλοία της Superfast Ferries μπορείτε να προμηθευτείτε από το booktickets με μερικά μόνο κλικ. Στην πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων του booktickets μπορείς εύκολα να βρεις το δρομολόγιο που σε εξυπηρετεί και να κλείσεις απλά τα εισιτήριά σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα δρομολόγια των επιβατικών πλοίων από την Ελλάδα και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για την Βενετία στην Ιταλία εκτελούνται 2 - 3 φορές την εβδομάδα.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 25 ώρες με πλοίο της Superfast και εξαρτάται από το δρομολόγιο αλλά και τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες. Ο χρόνος αναχώρησης του πλοίου είναι συνήθως στις 06:30 το πρωί από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 118€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Ηγουμενίτσα - Βενετία μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες προσφορές και εκπτώσεις αλλά και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα εισιτήρια για αυτό το δρομολόγιο είναι διαθέσιμα για οχήματα, όπως αυτοκίνητα, τροχόσπιτα, λεωφορεία και μηχανές. Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 143€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Η κράτηση καμπίνας είναι συνήθως απαραίτητη για το ταξίδι από Ηγουμενίτσα για Βενετία. Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Ηγουμενίτσα - Βενετία, Ιταλία: Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Βενετία είναι η Superfast Ferries σε συνεργασία με την ANEK Lines.

Ηγουμενίτσα - Βενετία, Ιταλία: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από Ηγουμενίτσα για Βενετία με αξιοπιστία και άνεση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο. Προτείνεται να ελέγχετε το booktickets για την έγκαιρη ενημέρωσή σας σε ότι αφορά το ταξίδι σας.