Ηρακλειά - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ηρακλειά - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8 ώρες 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 42€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 116€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος, Πάρος, Νάξος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηρακλειά - Πειραιάς

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα για τα δρομολόγια των πλοίων από Ηρακλειά για Πειραιά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα και να το παραλάβετε στο κινητό σας. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται περίπου 3 εβδομαδιαία δρομολόγια από Ηρακλειά για το λιμάνι του Πειραιά, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά 3 δρομολόγια με ταχύπλοα σκάφη από την Seajets με το γρηγορότερο να καλύπτει την διαδρομή σε 2 ώρες και 40 λεπτά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι λίγο παραπάνω από 7 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Πειραιά εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 42€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ηρακλειά - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο αυξάνονται τα δρομολόγια από Ηρακλειά προς Πειραιά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία μεταφέρουν οχήματα ενώ το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου με συμβατικό πλοίο ξεκινά από 116€.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για το δρομολόγιο Ηρακλειά - Πειραιάς με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ηρακλειά - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Ηρακλειά για Πειραιά εκτελούνται από την Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται περισσότερα δρομολόγια και από άλλες ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηρακλειά - Πειραιάς;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας από την Ηρακλειά προς τον Πειραιά, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.