Κάρπαθος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κάρπαθος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων πλοίων: 3 εβδομαδιαία
  • Διάρκεια ταξιδιού: 13ω 30λ
  • Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 45,50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σαντορίνη, Ανάφη, Κάσος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κάρπαθος - Πειραιάς

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Κάρπαθο για τον Πειραιά στις φθηνότερες τιμές μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις των πλοίων από την Κάρπαθο και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια πλοίων από Κάρπαθο για τον Πειραιά. Εβδομαδιαία αναχωρούν 3 πλοία με προορισμό τον Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου είναι 13 ώρες και 30 λεπτά όταν το πλοίο έχει ενδιάμεσες στάσεις σε Κάσος, Ανάφη, Σαντορίνη. Στις 16 ώρες ανέρχεται το δρομολόγιο με ενδιάμεσες στάσεις σε Κάρπαθο, Κάσο, Σητεία (Κρήτη), Ηράκλειο, Σαντορίνη και τελικό προορισμό τον Πειραιά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 45,50€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Κάρπαθος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη. Το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 128€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, οι φοιτητές μπορούν να έχουν έκπτωση 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Κάρπαθος - Πειραιάς.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κάρπαθος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων Κάρπαθος - Πειραιάς εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κάρπαθος - Πειραιάς;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.