Κεφαλονιά - Κυλλήνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κεφαλονιά - Κυλλήνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Συχνότητα δρομολογίων : Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού : 1ω 30λ
  • Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 13,50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες : Levante Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά : Απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κεφαλονιά (Πόρος) - Κυλλήνη

Αγόρασε φθηνά εισιτήρια πλοίων στο booktickets για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για το δρομολόγιο από Κεφαλονιά - Κυλλήνη. Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου! Με μερικά μόνο κλικ μπορείς εύκολα και απλά να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά πραγματοποιούνται πάνω από τέσσερα δρομολόγια από Κεφαλονιά για Κυλλήνη.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 1 ώρα και 30 λεπτά με συμβατικό πλοίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 13,50€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Κεφαλονιά - Κυλλήνη μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης. Το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου είναι 45€

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις ένα φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο Κεφαλονιά - Κυλλήνη, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κεφαλονιά - Κυλλήνη;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Levante ferries εκτελεί όλο τον χρόνο σε τακτά χρονικά διαστήματα το δρομολόγιο Κεφαλονιά - Κυλλήνη. Τα δρομολόγια αυξάνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κεφαλονιά - Κυλλήνη;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από Κεφαλονιά - Κυλλήνη με αξιοπιστία και άνεση.