Κως  - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Κως - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου πλοίου: 62€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 150€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star
  • Ενδιάμεσα νησιά: Κάλυμνος, Λέρος, Λειψοί, Πάτμος
  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 13 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κως - Πειραιάς

Φθηνά εισιτήρια πλοίων με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές σε επιβάτες και οχήματα για όλα τα δρομολόγια των πλοίων από Κω για Πειραιά μπορείς να κλείσεις εύκολα και απλά στο booktickets. Στην πλατφόρμα του booktickets έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο κάθε ημέρα εκτελούνται δρομολόγια πλοίων Κως - Πειραιάς.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι κατά μέσω όρο 13 ώρες με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Κάλυμνος, Λέρος, Λειψοί, Πάτμος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Κως - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 150€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με την κατοχή φοιτητικού πάσου από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Κω.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Κως - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων Κως - Πειραιάς εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κως - Πειραιάς;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.