Λήμνος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Λήμνος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 1 - 2 φορές την εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 23 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου: 70€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 140€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Αγ. Ευστράτιος, Χίος, Βαθύ, Καρλόβασι, Φούρνοι, Αγ. Κήρυκος, Μύκονος, Σύρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λήμνος - Πειραιάς

Για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Λήμνο για Πειραιά μπορείς να αποκτήσεις εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα για τους επιβάτες και τα οχήματα στις φθηνότερες τιμές εύκολα και απλά από το booktickets. Στην πλατφόρμα του booktickets έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο 1 - 2 φορές την εβδομάδα εκτελούνται δρομολόγια πλοίων Λήμνος - Πειραιάς.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 23 ώρες με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Αγ. Ευστράτιος, Χίος, Βαθύ, Καρλόβασι, Φούρνοι, Αγ. Κήρυκος, Μύκονος, Σύρος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 70€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Λήμνος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 140€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με την κατοχή φοιτητικού πάσου από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Λήμνος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Λήμνος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων Λήμνος - Πειραιάς εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λήμνος - Πειραιάς;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.