Λέσβος  - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Λέσβος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 12ω 15λ
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου: 43€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 120€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Χίος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λέσβος (Μυτιλήνη) - Πειραιάς

Πληροφορίες για τιμές εισιτηρίων πλοίων με εκπτώσεις και προσφορές για επιβάτες και οχήματα για όλα τα δρομολόγια πλοίων από Λέσβος (Μυτιλήνη) για Πειραιά μπορείς να βρεις εύκολα και απλά στο booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις για τα πλοία από τη Λέσβο και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο καθημερινά εκτελούνται 1 -2 δρομολόγια πλοίων από Λέσβο για τον Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου είναι 12 ώρες και 15 λεπτά με ενδιάμεση στάση στην Χίο. Στις 16 ώρες και 30 λεπτά πραγματοποιείται το δρομολόγιο με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Χίος, Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία, Μύκονος, Σύρος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 43€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Λέσβος - Πειραιάς μπορεί εξαρτάται από τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 120€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με την κατοχή φοιτητικού πάσου από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Λέσβος - Πειραιάς;

Τα δρομολόγια των πλοίων Λέσβος - Πειραιάς εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λέσβος - Πειραιάς;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.