Πειραιάς - Ηρακλειά: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Ηρακλειά: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 8 ώρες & 30 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου: 42€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 116€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος, Πάρος, Νάξος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Ηρακλειά

Εισιτήρια πλοίων για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Ηρακλειά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις μπορείτε να βρείτε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να κλείσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα εκτελούνται περίπου 3 εβδομαδιαία δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά για Ηρακλειά, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά 3 δρομολόγια με ταχύπλοα σκάφη από την Seajets με το γρηγορότερο να καλύπτει την διαδρομή σε 2 ώρες και 40 λεπτά. Τα πλοία για Κυκλάδες αναχωρούν συνήθως από τις πύλες Ε6, Ε7 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι λίγο παραπάνω από 7 ώρες. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια για Ηρακλειά εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 42€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Ηρακλειά μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο αυξάνονται τα δρομολόγια προς Ηρακλειά.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 116€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείτε να κλείσετε φοιτητικά εισιτήρια πλοίων με έκπτωση 50% για το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηρακλειά με πάσο ελληνικού πανεπιστημίου ή με διεθνή κάρτα ISIC.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηρακλειά;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Ηρακλειά εκτελούνται από την Blue Star Ferries με συμβατικά πλοία, ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται περισσότερα δρομολόγια και από άλλες ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Ηρακλειά;

Κάντε την κράτησή του εισιτηρίου σας online για το ταξίδι σας προς την Ηρακλειά, με την ευκολία και την ταχύτητα του διαδικτυακού συστήματος του booktickets. Μέσω του συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων του booktickets, έχετε τη δυνατότητα να δείτε άμεσα σε πραγματικό χρόνο τις διαθέσιμες τιμές και αναχωρήσεις και να κλείσετε τα εισιτήριά σας σε λίγα μόνο λεπτά.