Πειραιάς - Σίκινος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Σίκινος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη:48€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 79€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Zante Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Φολέγανδρος, Κίμωλος, Μήλος, Σίφνος, Σέριφος
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 10 ώρες & 30 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σίκινος

Στο booktickets μπορείς να κλείσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και για το δρομολόγιο του πλοίου από Πειραιά για Σίκινο εύκολα και απλά. Οργάνωσε νωρίς τα ταξίδια σου επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων και των εισιτηρίων της ακτοπλοϊκής εταιρείας Zante Ferries μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο με 2 -3 δρομολόγια κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται η ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιάς - Σίκινος.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι κατά μέσω όρο 10 ώρες και 30 λεπτά με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Φολέγανδρος, Κίμωλος, Μήλος, Σίφνος, Σέριφος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για επιβάτη ξεκινά από 48€. Ωστόσο, η τελική τιμή του εισιτηρίου Πειραιάς - Οινούσσες μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 79€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι Έλληνες φοιτητές μπορεί με το πάσο τους να αγοράσουν με έκπτωση 50% ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Πειραιάς - Οινούσσες. Υπάρχει επίσης η επιλογή κάρτας ISIC κατά την διάρκεια κράτησης του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Σίκινος;

Τα δρομολόγια των πλοίων Πειραιάς - Οινούσσες εκτελούνται όλο τον χρόνο από την Zante Ferries και πραγματοποιούνται με συμβατικά επιβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σίκινος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου.