Πειραιάς - Σπέτσες: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Σπέτσες: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 48€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Saronic Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Πόρος , Ύδρα, Ερμιόνη
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σπέτσες

Eισιτηρία πλοίων από Πειραιά για Σπέτσες για όλα τα δρομολόγια πλοίων και όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες μπορείτε να προμηθευτείτε online από το booktickets. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων πλοίων για τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Σπέτσες. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων καθώς και τον χρόνο του ταξιδιού για να οργανώσετε εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείτε να κλείσετε online με παραλαβή στο κινητό σας ή στο email σας φθηνά εισιτήρια πλοίων e-tickets με όλες τις εκπτώσεις σε επιβάτες και οχήματα!

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου εκτελούνται 2 καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια με ταχύπλοα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά για Σπέτσες. Τα πλοία για Σπέτσες αναχωρούν συνήθως από την πύλη Ε8 του Πειραιά.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με ταχύπλοο επιβατικό πλοίο είναι 3 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Η τιμή ενός οικονομικού εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 48€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Τα πλοία για Σπέτσες δεν διαθέτουν γκαράζ για μεταφορά οχημάτων.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα έκπτωσης 50% στο ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Σπέτσες η οποία καταχωρείται κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Σπέτσες;

Τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Σπέτσες εκτελούνται από την Hellenic Seaways με τα ταχύπλοα Aero Highspeed.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σπέτσες;

Κλείσε online τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια γρήγορα και οικονομικά στο booktickets! Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια των πλοίων για να οργανώσεις το ταξίδι σου!