Πειραιάς - Τήλος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Τήλος : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 63,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 150€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 14 ώρες 30 λεπτά
  • Ενδιάμεσα νησιά: Λειψοί, Κάλυμνος, Κως, Νίσυρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Τήλος

Εδώ μπορείς εύκολα και απλά να αγοράσεις εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές για το δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά προς την Τήλο. Με μερικά μόνο κλικ μπορείς να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου ή στο email σου και αναχωρήσεις άμεσα για το ταξίδι σου.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο πραγματοποιούνται 2 - 3 δρομολόγια πλοίων την εβδομάδα από Πειραιά για την Τήλο, με επιπλέον αύξηση των δρομολόγιων το καλοκαίρι.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 14 ώρες και 30 λεπτά και εκτελείται με συμβατικό πλοίο με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Λειψοί, Κάλυμνος, Κως, Νίσυρος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 63,50€ με συμβατικό πλοίο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Τήλος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 150€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Μπορείς να αγοράσεις ένα φοιτητικό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Τήλος, εάν έχεις ένα έγκυρο φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο. Με το εν λόγω πάσο, δικαιούσαι έκπτωση που φτάνει έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Τήλος;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί με συμβατικά πλοία το δρομολόγιο Πειραιάς - Τήλος είναι η Blue Star Ferries.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Τήλος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για τις ανάγκες σου. Κλείσε το ταξίδι με πλοίο από τον Πειραιά προς την Τήλο με αξιοπιστία και άνεση.