Ρόδος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ρόδος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 26€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 103,50€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star
  • Ενδιάμεσα νησιά: Χάλκη, Διαφάνι, Κάρπαθος, Κάσος, Ανάφη
  • Δρομολόγια πλοίων: 3 κάθε εβδομάδα
  • Διάρκεια ταξιδιού: 11 ώρες 30 λεπτά
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος - Σαντορίνη

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ρόδος - Σαντορίνη για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες για το 2024.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα δρομολόγια των πλοίων από την Ρόδο προς την Σαντορίνη εκτελούνται όλο τον χρόνο με 3 δρομολόγια κάθε εβδομάδα με συμβατικά πλοία από την Blue Star Ferries. Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια αυξάνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο λόγω της αυξημένης ζήτησης των επιβατών.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 11 ώρες και 30 λεπτά με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Χάλκη, Διαφάνι, Κάρπαθος, Κάσος, Ανάφη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 26€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 103,50€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ρόδος - Σαντορίνη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ρόδος - Σαντορίνη;

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί το δρομολόγιο Ρόδος - Σαντορίνη είναι η Blue Star Ferries κυρίως με συμβατικά πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος - Σαντορίνη;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριό με πλοίο για το ταξίδι Ρόδος - Σαντορίνη με αξιοπιστία και άνεση.