Πειραιάς - Σαντορίνη : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Πειραιάς - Σαντορίνη : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 45,50€
  • Τιμή εισιτηρίου αυτοκινήτου: 87€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Fast Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος, Πάρος, Νάξος, Ίος
  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 5 ώρες - 8 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σαντορίνη

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά προς Σαντορίνη μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες για το 2024

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Καθημερινά και όλο τον χρόνο εκτελούνται δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά για την Σαντορίνη, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι περίπου 8 ώρες με συμβατικό πλοίο από την Blue Star Ferries, ενώ η Zante Ferries κατά την διάρκεια του χειμώνα εκτελεί το δρομολόγιο σε 13 ώρες με στάσεις στα νησιά Σέριφος, Σίφνος, Μήλος, Κίμωλος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος. Την καλοκαιρινή περίοδο τα ταχύπλοα σκάφη CHAMPION JET 2 & SUPERJET της Seajets εκτελούν το δρομολόγιο σε 5 ώρες.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 45,50€ με συμβατικό πλοίο και φτάνει τα 89,7€ με ταχύπλοο της Seajets. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Πειραιάς - Σαντορίνη μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία διαθέτουν γκαράζ και το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου ξεκινά από 87€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Πειραιάς - Σαντορίνη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Πειραιάς - Σαντορίνη;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν τα δρομολόγια Πειραιάς - Σαντορίνη είναι η Blue Star Ferries και η Fast Ferries όλο τον χρόνο, ενώ η Seajets πραγματοποιεί το δρομολόγιο την καλοκαιρινή σεζόν με ταχύπλοα σκάφη.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σαντορίνη;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριό με πλοίο από τον Πειραιά προς την Σαντορίνη με αξιοπιστία και άνεση.