Ραφήνα - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Ραφήνα - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 5 ώρες & 20 λεπτά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 81€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 85€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Golden Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Τήνος, Μύκονος, Πάρος, Ίος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Σαντορίνη

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ραφήνα - Σαντορίνη με σκάφη high Speed καταμαράν μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες για το 2024

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Την καλοκαιρινή περίοδο μέχρι και μέσα Σεπτεμβρίου εκτελούνται δρομολόγια πλοίων Ραφήνα - Σαντορίνη κυρίως με πλοία καταμαράν από την Golden Star Ferries.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 5 ώρες και 20 λεπτά. Η Golden Star Ferries, εκτελεί το δρομολόγιο με πλοίο τύπου καταμαράν με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Τήνος, Μύκονος, Πάρος, Ίος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 81€ με ταχύπλοο σκάφος. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Ραφήνα - Σαντορίνη μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 85€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Ραφήνα - Σαντορίνη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Ραφήνα - Σαντορίνη;

H ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί το δρομολόγια Ραφήνα - Σαντορίνη είναι η Golden Star Ferries κατά την καλοκαιρινή περίοδο με ταχύπλοα σκάφη.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Σαντορίνη;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριό με πλοίο για το ταξίδι Ραφήνα - Σαντορίνη με αξιοπιστία και άνεση.