Σαντορίνη - Ραφήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σαντορίνη - Ραφήνα: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 6 ώρες
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 81€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 85€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Golden Star Ferries
  • Ενδιάμεσα νησιά: Ίος, Πάρος, Μύκονος, Τήνος

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Ραφήνα

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σαντορίνη - Ραφήνα μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες για το 2024

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Την καλοκαιρινή περίοδο και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου εκτελούνται τα δρομολόγια πλοίων Σαντορίνη - Ραφήνα κυρίως με πλοία καταμαράν από την Golden Star Ferries.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι 6 ώρες. Η Golden Star Ferries, εκτελεί το δρομολόγιο με πλοίο τύπου καταμαράν την καλοκαιρινή περίοδο με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Ίος, Πάρος, Μύκονος, Τήνος.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 81€ με ταχύπλοο σκάφος. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Σαντορίνη - Ραφήνα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 85€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Σαντορίνη - Ραφήνα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σαντορίνη - Ραφήνα;

H ακτοπλοϊκή εταιρεία που εκτελεί αυτό το δρομολόγια είναι η Golden Star Ferries κατά την καλοκαιρινή περίοδο με ταχύπλοα σκάφη.

Σαντορίνη - Ραφήνα: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριό με πλοίο για αυτό το ταξίδι με αξιοπιστία και άνεση.