Σαντορίνη - Πειραιάς : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σαντορίνη - Πειραιάς : Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 45,50€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 128€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Zante Ferries, Sejets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Ίος, Νάξος, Πάρος, Σύρος
  • Δρομολόγια πλοίων: Καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 5 - 8 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Πειραιάς

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και αυτοκίνητα για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σαντορίνη - Πειραιάς μπορείς να αποκτήσεις στο κινητό σου εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες για το 2024

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια πλοίων από Σαντορίνη για Πειραιά, με επιπλέον αύξηση της συχνότητας των δρομολόγιων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 6 ώρες με απευθείας δρομολόγιο από την Blue Star Ferries και 8 ώρες με στάσεις σε Νάξο και Πάρο. Η Zante Ferries εκτελεί σε 12 ώρες το δρομολόγιο Σαντορίνη - Πειραιάς με ενδιάμεσες στάσεις στα νησιά Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Κίμωλος, Μήλος, Σίφνος, Σέριφος. Την καλοκαιρινή σεζόν η Seajets πραγματοποιεί με ταχύπλοα 2 - 3 δρομολόγια κάθε ημέρα σε λιγότερο από 5 ώρες με στάσεις στα νησιά Νάξος, Μύκονος και Σύρο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Το εισιτήριο για έναν επιβάτη ξεκινά από 45,50€ με συμβατικό πλοίο και φτάνει τα 89,7€ με ταχύπλοο. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Σαντορίνη - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, τον τύπο του πλοίου και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο ξεκινά από 128€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Σαντορίνη - Πειραιάς.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σαντορίνη - Πειραιάς;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν τα δρομολόγια από Σαντορίνη για Πειραιά είναι η Blue Star Ferries με απευθείας δρομολόγια διάρκειας 6 ωρών και η Zante Ferries. Η Seajets εκτελεί αυτό το δρομολόγια με ταχύπλοα κυρίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Πειραιάς;

Εισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Σαντορίνη για Πειραιά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις μπορείτε να κλείσετε στο booktickets. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη ακτοπλοϊκή διαδρομή, μπορείτε να αγοράσετε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online στο κινητό σας εύκολα και γρήγορα. Ολοκληρώστε την κράτηση σας εξασφαλίζοντας εγκαίρως τη θέση σας στο πλοίο.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δρομολόγια των πλοίων και οι τιμές των εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την χρονική περίοδο, επομένως προτείνεται να ελέγχετε στο booktickets για τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι σας.