Σαντορίνη - Πάρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Σαντορίνη - Πάρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 32€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 52€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star, Saos, Fast Ferries, Golden Star
  • Ενδιάμεσα νησιά: Νάξος
  • Δρομολόγια πλοίων: 2 - 10 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 3 ώρες
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Πάρος

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Σαντορίνη - Πάρος για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες για το 2024.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Τα δρομολόγια Σαντορίνη - Πάρος εκτελούνται όλο τον χρόνο με 2 δρομολόγια την χαμηλή περίοδο με συμβατικά πλοία και φτάνουν τα 10 δρομολόγια κατά την καλοκαιρινή περίοδο κυρίως με ταχύπλοα.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Όλο τον χρόνο εκτελείται το δρομολόγιο με συμβατικό πλοίο από την Blue Star Ferries σε 3 ώρες με ενδιάμεση στάση την Νάξο. Το γρηγορότερο δρομολόγιο εκτελείται με ταχύπλοο από την Seajets την καλοκαιρινή περίοδο σε 1 ώρα και 20 λεπτά με ενδιάμεση στάση την Ίο. Η Saos Ferries εκτελεί το δρομολόγιο κατά την χειμερινή σεζόν με ενδιάμεσες στάσεις τα νησιά Θηρασιά, Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Νάξος σε 7 ώρες με κόστος επιβάτη 13€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 13€ με την Saos Ferries και 32€ με την Blue Star Ferries. Την καλοκαιρινή περίοδος το δρομολόγιο εκτελείται και με ταχύπλοα σκάφη όπως τα Power Jet, Express Jet, Naxos Jet και Champion Jet 3 της Seajets. Επίσης η Golden Star Ferries και η Faste Ferries εκτελούν το δρομολόγιο σε περίπου 2 ώρες με τα ταχύπλοα SuperExpress και Thunder αντίστοιχα και κόστος 52€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 87€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Σαντορίνη - Πάρος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Σαντορίνη - Πάρος;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο Σαντορίνη - Πάρος είναι η Blue Star Ferries, η Saos Ferries με συμβατικά πλοία και η Golden Star Ferries, η Sejets και η Fast ferries με ταχύπλοα σκάφη κυρίως κατά την καλοκαιρινή σεζόν.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Πάρος;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριό με πλοίο για το ταξίδι Σαντορίνη - Πάρος με αξιοπιστία και άνεση.