Νάξος - Πάρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Νάξος - Πάρος: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 50λ
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών: 15€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: απευθείας
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νάξος - Πάρος

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Νάξος - Πάρος για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες για το 2024.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Το δρομολόγιο Νάξος - Πάρος εκτελείται την χειμερινή περίοδο με συμβατικά πλοία από την Blue Star Ferries. Την καλοκαιρινή σεζόν το δρομολόγιο πραγματοποιείται και με ταχύπλοα πλοία της Seajets και Hellenic Seaways.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Tο απευθείας δρομολόγιο Νάξος - Πάρος εκτελείται με συμβατικό πλοίο από την Blue Star Ferries σε 50 λεπτά. Το γρηγορότερα δρομολόγια εκτελούνται με ταχύπλοα σκάφη της Seajets και της Hellenic Seaways την καλοκαιρινή περίοδο με διάρκεια 35 λεπτά .

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 15€ με το πλοίο Blue Star 1. Την καλοκαιρινή περίοδος το δρομολόγιο εκτελείται από την Hellenic Seaways με το Aero Highspeed 4 και με ταχύπλοα σκάφη όπως τα Power Jet, Express Jet, Naxos Jet και Champion Jet 3 της Seajets και κόστος εισιτηρίου 32,9€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 40€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Νάξος - Πάρος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο Νάξος - Πάρος είναι η Blue Star Ferries, η Hellenic Seaways και η Sejets με ταχύπλοα σκάφη κυρίως κατά την καλοκαιρινή σεζόν.

Νάξος - Πάρος: Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριό σας με αξιοπιστία και άνεση στο booktickets.