Μύκονος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Μύκονος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη:82€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 51€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Golden Star
  • Ενδιάμεσα νησιά: Νάξος, Πάρος, Ίος
  • Δρομολόγια πλοίων: 3 - 7 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 2ω
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μύκονος - Σαντορίνη

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Μύκονος - Σαντορίνη για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες για το 2024.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Από Απρίλιο και μέχρι τέλος Οκτωβρίου εκτελούνται από 3 ως 7 δρομολόγια πλοίων από την Μύκονο προς την Σαντορίνη κυρίως με ταχύπλοα πλοία τύπου καταμαράν από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Golden Star Ferries, Seajet και Fast ferries.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του δρομολογίου είναι από 2 ώρες από την Seajets με το ταχύπλοο σκάφος Express Jet με ενδιάμεση στάση την Πάρο. Η Fast ferries με το πλοίο Thunder εκτελεί το δρομολόγιο σε 3 ώρες με στάση στην Ίο και την Πάρο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή του εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη ξεκινά από 82€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Μύκονος - Σαντορίνη μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρείας, τις διαθέσιμες εκπτώσεις και την επιλογή της θέσης επιβάτη.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Τα περισσότερα ταχύπλοα σκάφη μεταφέρουν αυτοκίνητα με κόστος ενός εισιτηρίου αυτοκινήτου να ξεκινά από τα 51€ με την Seajets και την Fast Ferries.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Μύκονος- Σαντορίνη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Μύκονος - Σαντορίνη;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο Μύκονος - Σαντορίνη είναι η Golden Star Ferries, η Seajets και η Fast ferries με ταχύπλοα σκάφη.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μύκονος - Σαντορίνη;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριό με πλοίο για το ταξίδι Μύκονος- Σαντορίνη με αξιοπιστία και άνεση.