Νάξος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Νάξος - Σαντορίνη: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών. Τιμή εισιτηρίου επιβάτη: 31€
  • Κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου: 59€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Seajets
  • Δρομολόγια πλοίων: 1 - 7 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 2ω 10λ
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νάξος - Σαντορίνη

Φθηνά εισιτήρια πλοίων για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Νάξος - Σαντορίνη για επιβάτες και οχήματα με όλες τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείς να αποκτήσεις εύκολα και απλά από το booktickets. Με μερικά μόνο κλικ έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο (e-ticket) στο κινητό σου και να ταξιδέψεις αμέσως χωρίς κουραστικές αναμονές στις ουρές των εκδοτηρίων. Ενημερωθείτε για τα εισιτήρια πλοίων και τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες για το 2024.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Το δρομολόγιο από την Νάξο προς την Σαντορίνη εκτελείται την χειμερινή περίοδο με συμβατικά πλοία από την Blue Star Ferries και φτάνουν τα 7 δρομολόγια κατά την καλοκαιρινή περίοδο κυρίως με ταχύπλοα πλοία της Seajets.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Tο απευθείας δρομολόγιο Νάξος - Σαντορίνη εκτελείται με συμβατικό πλοίο από την Blue Star Ferries σε 2 ώρες και 10 λεπτά. Το γρηγορότερο δρομολόγιο εκτελείται με το ταχύπλοο σκάφος Worldchampion Jet της Seajets την καλοκαιρινή περίοδο με διάρκεια 1 ώρα και 15 λεπτά και ενδιάμεση στάση την Ίο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων επιβατών;

Η τιμή ενός εισιτηρίου πλοίου για έναν επιβάτη είναι 31€ με το πλοίο Blue Star 1. Την καλοκαιρινή περίοδος το δρομολόγιο εκτελείται και με ταχύπλοα σκάφη όπως τα Power Jet, Express Jet, Naxos Jet και Champion Jet 3 της Seajets και κόστος εισιτηρίου 59€.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίου αυτοκινήτου;

Κάποια πλοία που εκτελούν αυτό το δρομολόγιο διαθέτουν γκαράζ οχημάτων με το κόστος του εισιτηρίου για ένα αυτοκίνητο να ξεκινά από 72€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Αν διαθέτεις φοιτητικό πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορείς να αγοράσεις με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Νάξος - Σαντορίνη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Νάξος - Σαντορίνη;

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν το δρομολόγιο Νάξος - Σαντορίνη είναι η Blue Star Ferries και η Sejets με ταχύπλοα σκάφη κυρίως κατά την καλοκαιρινή σεζόν.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νάξος - Σαντορίνη;

Μέσω της πλατφόρμας του booktickets, μπορείς να αγοράσεις φθηνά εισιτήρια πλοίων με μερικά κλικ. Εδώ θα βρεις όλες τα διαθέσιμα δρομολόγια με όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις για επιβάτες και οχήματα. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, μπορείς να συγκρίνεις τιμές και ωράρια των διαθέσιμων δρομολογίων, και να επιλέξεις το καλύτερο για το ταξίδι σου. Κλείσε εγκαίρως το εισιτήριό με πλοίο για το ταξίδι Νάξος - Σαντορίνη με αξιοπιστία και άνεση.