Νάξος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

Νάξος - Πειραιάς: Εισιτήρια πλοίων και δρομολόγια

  • Δρομολόγια πλοίων: 2 καθημερινά
  • Διάρκεια ταξιδιού: 5ω 20λ
  • Εισιτήρια πλοίων: 42€
  • Ακτοπλοϊκές εταιρείες: Blue Star Ferries, Fast Ferries, Seajets
  • Ενδιάμεσα νησιά: Σύρος, Πάρος
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νάξος - Πειραιάς

Eισιτήρια πλοίων για επιβάτες και οχήματα για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Νάξο για Πειραιά μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και απλά από το booktickets. Οργάνωσε από νωρίς τα ταξίδια σου επιλέγοντας τα δρομολόγια των πλοίων και των εισιτηρίων που σε εξυπηρετούν μέσα από την πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων του booktickets χωρίς επιπρόσθετες ταλαιπωρίες και μεγάλες αναμονές σε ουρές αναμονής.

Ποια είναι η συχνότητα των δρομολογίων;

Όλο τον χρόνο εκτελούνται καθημερινά 2 ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Νάξο για Πειραιά ενώ κατά την καλοκαιρινή σεζόν πραγματοποιούνται μέχρι 7 καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Ποια είναι η χρονική διάρκεια του ταξιδιού;

Η διάρκεια του γρηγορότερου δρομολογίου με συμβατικό επιβατικό πλοίο είναι 5 ώρες και 20 λεπτά με στάσεις σε Σύρο και Πάρο. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τα δρομολόγια εκτελούνται και από ταχύπλοα σκάφη με το γρηγορότερο της Seajets να πραγματοποιεί το ταξίδι σε 3 ώρες και 25 λεπτά κάνοντας στάσεις σε Μύκονο και Σύρο.

Ποιο είναι το κόστος εισιτηρίων πλοίων;

Το κόστος ενός οικονομικού εισιτηρίου επιβάτη ξεκινά από 42€. Ωστόσο, η τελική τιμή του ταξιδιού Νάξος - Πειραιάς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις, την κατηγορία του πλοίου και την θέση του επιβάτη. Την καλοκαιρινή περίοδο το δρομολόγιο πραγματοποιείται και από ταχύπλοα πλοία με το κόστος του φθηνότερου εισιτηρίου να ανέρχεται στα 72,50€ με 4 ώρες διάρκεια ταξιδιού. Τα περισσότερα πλοία διαθέτουν γκαράζ με το κόστος ενός εισιτηρίου ΙΧ αυτοκινήτου να ξεκινά από 116€ χωρίς τις εκπτώσεις.

Μπορώ να κάνω κράτηση καμπίνας επιβατών;

Κατά την διαδικασία κράτησης εισιτηρίου επιβάτη έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση καμπίνας ή να κάνετε κράτηση θέσεων αεροπορικού τύπου.

Mπορώ να αγοράσω φοιτητικό εισιτήριο;

Με πάσο από ελληνικό πανεπιστήμιο ή διεθνή κάρτα ISIC, μπορούν οι φοιτητές να αγοράσουν με έκπτωση 50% φοιτητικό ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το δρομολόγιο Νάξος - Πειραιάς.

Ποιες εταιρείες εκτελούν το δρομολόγιο Νάξος - Πειραιάς;

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση από Νάξο για Πειραιά πραγματοποιείται όλο τον χρόνο από την Blue Star Ferries με συμβατικά επιβατικά πλοία. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια και από τις εταιρείες Fast Ferries και Seajets με ταχύπλοα πλοία.

Πως να κλείσω ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νάξος - Πειραιάς;

Στο booktickets θα βρεις πληροφορίες για τα όλα τα δρομολόγια των πλοίων και τις τιμές των εισιτηρίων. Επίσης παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τα ωράρια αναχώρησης των πλοίων και τη διάρκεια του ταξιδιού για να οργανώσεις εγκαίρως το ταξίδι σου. Επιπλέον, μπορείς να κλείσεις online φθηνά εισιτήρια πλοίων λαμβάνοντας απλά το e-ticket στο κινητό σου ή στο email σου.